Mot Luläääå

Favorit i repris
Tjenamors! Egentligen har jag inte tid med detta just nu, för jag måste springa och ta ut pengar nu hehe. Nåja, imorse gick jag upp ett tag före sju och duschade. Efter det har jag packat, provat kläder osv. Nu har jag en stor tung väska som jag måste släpa med mig överallt och dessutom min vanliga väska som jag har packat ner lite allt möjligt, wäh. Bussen mot Luleå går 9.55 och sedan ska jag och Josse springa omkring på stan i några timmar innan vi far hem till henne. Nu måste jag skynda mig, annars kommer jag glömma nåt viktigt, i promise. Uppdaterar ikväll, pussar.
4

When it's coming closer to the end hit rewind all night long

Klockan är strax sex och jag kom precis hem från stan. Eller okej, det där låter bara fel när jag faktiskt bor i stan haha. Fick i alla fall med mig jackan, linnet och jeansen jag skrev om igår.
Idag har jag faktiskt städat större delen av dagen. Mamma köpte en byrå till mig för nån dag sedan, så jag har rensat kläder och satt i det jag skulle ha kvar i den. Egentligen borde jag packa nu eftersom jag åker till Luleå med Josse i morgon och blir borta till åttonde eller tionde november. Gud så jobbigt, kommer måsta packa massor med tanke på allt jag ska göra under tiden jag är borta.
Bor där jag har målat rött, om nån nu undrade. Mitt rum är iaf det första fönstret från v hihi
 
Skulle förövrigt ha publicerat detta för cirka tre timmar sedan, är allmänt seg asusally
1

Don't you worry what the bitter hearts are gonna say

Friends turn to foes, I don't know who to trust.. Här sitter jag och sjunger bad boys för mig själv, precis som jag har gjort sen strax efter 10 imorse då jag såg musikvideon. Gått omkring på coop och sjungit denna och en låt vi skrev på lågstadiet om en blomma som hette Amanda haha.
 
I eftermiddags var jag med mamma på stan. Vi köpte lite färg och så innan vi gick och kollade på jackor. Med tanke på att jag alltid springer omkring i mjukisbyxor för att det är så gudomligt skönt, så ville jag egentligen ha en dunjacka. Dock var jag så kräsen med alla, den är för stor, den är för dyr, den ser konstig ut på, har jag låtit hela tiden. Jag ska inte köpa den för egna pegnar ens men klagar ändå på att den är för dyr hah. 
Efter ett tag gav jag upp och la undan en jacka på hm. Den kändes så mysig inuti så jag ville ha den hihi. Imorgon ska jag springa och köpa den + ett linne och ett par jeans.
Efter att vi hade lagt undan den och kollat omkring lite överallt gick jag in på glitter en snabbis och fyndade ett halsband och ett par örhängen för sammanlagt strax över 100:-
Tillslut skulle vi egentligen gå hem och laga mat, men jag ville äta på Subway, så då blev det så. Åh älskade subway, så underbart, gudomligt gott!
5