Bilder i mängder

Hej på er! Nu har det för en gångs skull faktiskt gått MINDRE än en vecka sedan sist!!
Nu har jag faktiskt haft lite saker för mig och jag har äntligen lärt mig att ta bilder på vad jag gör så jag har något att ladda upp här.
 
Senaste tiden har jag:
 
Haft avslutningsmiddag på skolan med min kära klass. Lyckades bli nominerad till årets författare, men kom inte längre än så, men en av topp 4 duger mer än tillräckligt för min del! Under kvällens gång tog alla en rast, så jag och Ebba passade på att gå ut och ta några fina bilder tillsammans.
 
 
När middagen var över tog våran fina klass en bild tillsammans. Åh vad jag kommer sakna dessa nu när vi splittras om bara några timmar dessutom.. Har endast gått ett halvår med dem (men har även känt några sedan sjuan ungefär) men det är utan tvekan bästa klassen jag har gått i (med undantag för G om Marie får bestämma så att säga)!
 
 
Igår begav jag mig till skolan vanlig tid, endast för att vara med på en 20 minuters match av sista brännbollsturneringen, där vi även mötte Albins klass. Vi var bättre enligt mig, men förlorade med 12 poäng. Efter det halvsprang jag till bussen och åkte mot Luleå och gjorde mig i ordning lite snabbt där innan vi for på Saras student.
 
 
Vi blev där ett ganska bra tag eftersom min systers klass flak tydligen var sent. Men efter det där var klart så for vi tillbaka till mjölkudden för att fika tillsammans.
 
Fast jag och min allra finaste och bästa mormor hann ta några bilder tillsammans först. Världens världens bästa♥
 
 
Väl i lokalen på mjölkudden så fick vi vänta ytterligare ett tag på att Sara skulle komma, alla var döhungriga (speciellt jag som inte hade ätit på hela dagen och klockan då närmade sig halv 5). Men när hon väl kom hade hon med sig en jättefin tårta som hon hade bakat och en riktigt "wow har du gjort den här själv"-smörgåstårta. Cupcaksen var också gjorda av henne och f a s i k e n vad goda de var!!
 
 
Efter det togs det massvis med olika syskonbilder innan alla började fara och vi började städa. Då for jag till storheden och köpte en jeansjacka som jag var i VÄLDIGT stort behov av! Vid 9 begav vi oss hem igen och fick med oss Susanne också!

Senaste

Hej på er! Senaste tiden när jag inte har bloggat har jag haft både mycket och lite för mig. 
 
 
 Jag har umgåtts med finfina Julia. Vi gjorde gjorde stark men god mellis osv haha. Efter det hade vi det allmänt mysigt hela kvällen och såg gossip girl osv!
 
 
Det har varit megafint väder, så jag har varit och promenerat några gånger också. Den här dagen promenerade jag två och en halv timme i världens sämsta promenadskor, så ni kan ju bara gissa hur ont jag hade i fötterna efter det.. Sista tjugo minutrarna fick jag verkligen kämpa mig fram för att det gjorde så ont!
 
 
Jag och Josse promenerade till hamn med Isak. Vi satt där ett tag och bara tog det lugnt innan vi promenerade tillbaka hem igen. Jag doppade mina fötter i vattnet också, hade jag haft bikini hade jag nog nästan tagit mitt första dopp där till och med! (Eller så hade min fobi för djupt vatten, eller fiskarna jag inte kan se pga vattnet är så mörkt, tagit över)
 
 
Men före vi gick passade vi (läs: jag) på att ta några självisar. Åh vad jag saknar henne nu när hon är på klassresa! Och jag är ju även lite jelly också, alla 9G's my storys på snap gör ju inte saken bättre haha! Nåja, kan ju nöja mig med att jag eventuellt sticker till Göteborg i sommar och får träffa några underbara från släkten!
 
 
Och förutom det så har jag även spelat både basket och fotboll med balbin. Vi tyckte båda att det var onödigt att fara på skolan igår, så vi stannade hemma istället och gjorde roligare saker istället, som att sova. Så har vi sprungit omkring barfota ute och det gav mig nästan lika mycket sommarfelling som jag har just nu. Jag känner bara för att hoppa upp ur sängen och springa ut och springa långt. Kan nog vara för att jag har Zara Larsson i lurarna och ljudet från gräsklipparen surrar i bakrunden. Fönstret är öppet, så jag känner även lukten av både gräsklipparen och det nyklippta gräset. Så har jag ju även min finfina kille här någonstans som bara gör saken ännu bättre. Åh vad löjligt kär jag är, lyckoruset av sommar och kärlek far omkring i kroppen så jag känner mig näst intill exalterad!