NO nationella

Hejsan! Just nu sitter jag i maten med några tjejer från klassen och pratar om allt man kan. Vi har lång lunch och börjar inte förrän om 35 min. Wäääh, jag har nationella i NO om ett tag... Känner inte för att göra det alls! NO måste ju vara ett av mina värsta ämnen, det är så onödigt.

Igår fyllde min kära bror 6 år och det firade han med kalas på leos lekland, var med och busade ett tag, men damn, jag är otränad
1

Reunion

 
Hej på er! Just nu sitter jag hos Albin och har inte mycket alls för mig. Om ett tag vet jag inte om jag ska ut och cykla med hans syskon eller inte, de surrade om det i alla fall.
 
I förrgår var jag också här, men for hem över natten för att hämta rena kläder osv. Passade även på att vara med Josse då, så vi for till Siknäs till hennes stuga en snabbis, jag skrämde mesiga hundar (hahah roligaste jag har gjort nånsin typ), sedan såg vi tv och efter det var klockan för mycket för min del, så jag promenerade hem och somnade ganska direkt.
 
Igår mina vänner hade jag en så JÄKLA BRA DAG!! För då fick jag ÄNTLIGEN träffa Ida och Casper igen efter 4 månader!! Vi for på Coop först, käkade wienerbröd och choklad,  sedan for Casper, så då gick jag och Ida omkring på stan innan vi gick ned till lekparken på strandängarna och busade på där. 16.40 åkte jag tillbaka till Nyborg med bussen och gjorde inte mycket mer den dagen. Somnade före 8.. Igen.. hahah
1

Finfina filmer

Det här måste ju vara de två finaste filmerna som någonsin har gjorts. Skulle kunna se båda hur många gånger som helst. För er som inte har sett dem, gör det nuuu! Jag tänker alltid "Men gud, romantiska gråtfilmer, oj så kul det låter.." men efter de här filmerna sitter man ju nästan själv och gråter haha. Finaste någonsin.
1