Senaste

Hej på er! Nu har det gått alldeles för länge (som vanligt). Så nu ska jag bara berätta lite kort vad som hänt senaste tiden.

Vi har haft rockkonsert på folkets hus förra veckan, vilket var jättekul!


I helgen har jag sovit hos bästa mormor och Bengt. Vi åt massor, gick på stan och köpte lite grejer till avslutningen osv. I söndags var vi i Morjärv och städade på gården. Under lördagen hann jag även fika med Sara på Friends, vilket var väldigt härligt när jag inte träffat henne på megalänge!


Sen har det inte hänt så mycket mer. Idag blev jag hemma från skola pga extrem huvudvärk. Blev väckt av Josse vid halv 2 (!!) och hade inte någon aning om att jag sovit ungefär halva dagen haha.

Muckfoto och SO nationella

Igår hade vi muckfoto, hade inget att ha på mig så jag rotade i Albins garderob i sista minuten för att inte vara alltför tråkig.
 
Hej på er! Just nu har jag tyska och borde egentligen jobba, men jag har ingen lust alls, så jag sitter här istället. För strax över en timme sen blev jag klar med första SO nationella som var lättare än förväntat med tanke på att jag råkade somna och sov 12 timmar istället för att plugga haha. När vi har slutat är det bara hem och "plugga", men Albin var snäll och köpte en apbra bok som jag kommer fastna framför istället. 

Lägger mig ner och dör en smula