Freeedag

Hej där alla underbara människor haha! Idag har varit en sån bra dag, precis som gårdagen. Imorse hade vi luciatåg som var så mysigt. Efter det flöt dagen på snabbt och 14.20 började jag åka med bussen mot Kalix! Herregud, jag har inte varit här på snart en månad
Precis när vi började åka hade jag sååå tråkigt så jag ville faktiskt ha något att plugga till haha. Tillslut insåg jag att jag hade en labbrapport att skriva, så den blev lite längre och bättre än förväntat eftersom jag hade så lång tid på mig haha. 
Nåja, nu är jag alldelens strax framme i Kalix och då blir jag upphämtad för att sedan fara vidare till Nyborg. Har inte träffat Albin på 12 dagar, så jag är så glad så jag har fjärilar i magen och bara vill hoppa omkring av glädje hihi! Ska kramas såååå mycket med honom i helgen!
Nu ska jag packa ihop mina saker och sedan ska jag hoppa ut ur bussen för vi är nämligen framme om cirka 10 minuter. Vi hörs senare någongång!
2

Ren perfektion

 
2

såmbi

Min cam är trasig, har ingen kamera och min telefonkamera ligger på 0,00001mp typ, så kvallan.. Ja, den duger väl.. Inte
 
Hej där! Jag kom precis innanför dörren och har bara hunnit småäta innan jag landade framför datorn haha. Idag när vi hade slutat så stannade spexgruppen kvar på skolan för att spela in The Walking Dead. Det var riktigt kul, skrattade massor haha. Nu sitter jag här och har inte orkat tvätta bort "zombiesminket" än, så jag ser inte speciellt bra ut. Medan jag gick från skolan snackade jag med Josse och glömde helt bort hur jag såg ut, så de som gick förbi mig måste ha trott att jag varit med i en ordentlig jävla olycka haha. Helt blå/röd/lila/grön i hela ansiktet hehe.
Jo förresten! Idag fick vi tillbaka våra SO prov och jag satt där och kunde bara tänka "Jahapp, nu blir det ett E, max ett D..." eftersom jag aldrig fått högre än E på SO prov... Så sade min lärare "Det var några A, flera B och några C", så jag fick upp hoppet lite om ett C haha. Sen när jag fick provet ville jag bara skriva av lycka rakt ut, JAG FICK A!!!!!!
4