You and me together, nothing is better

- Midsommaren 2012 -
 
Haha oj, det måste ha varit någon/några som har varit inne på min blogg väldigt många gånger idag, har nämligen över dubbelt så många sidvisningar som unika besökare!
Halloj! Lyckades inte somna förrän efter tre igårnatt pga hur ont min hals gjorde. När jag vaknade hade jag ont i kroppen och halsen var hemsk, så det blev ingen skola för mig idag. Under dagen har jag ändå tvingat mig själv till att träna ca 1 timme bara för att jag kände för det. Det lär jag få ångra i morgon känns det lite som.. Nåja, det är sååå skönt att träna, kan inte låta bli haha! Senaste dagarna har jag bara velat träna, vill inte sitta still i skolan och sedan komma hem och sitta still vid datorn. Så mycket roligare att träna!
Jag var nyss och handlade med mamma och insåg hur äcklad jag egentligen är av godis jätteofta. Därför köpte jag en påse mandlar att äta istället haha. Förresten så har jag gått omkring med värsta suget av ost?? hahah, så jag bad mamma köpa ost och kex som jag ska äta i morgon, såå gott!
Nu ska jag läsa lite ur fatta eld innan jag somnar, är ganska slut med tanke på att jag bara sovit 3,5 timmar på 36 timmar. Eller egentligen är jag inte trött, men det kommer väl snart haha.