Matteprov

Saknar min friendo på bilden väldigt mycket. Längtar så tills han och hans lag kommer hit och spelar, då ska jag och se!! ("Det här är såna här muffinsar man kastar i ansiktet på folk i filmer" - Mig. Vilket förklarar varför han har grädde i halva ansiktet hahah)
Hellåååå. Just nu sitter jag här i köket med matteboken framför mig och försöker plugga lite inför morgondagens prov. Det går inte bra om det var det ni trodde haha. Allt annat än bra faktiskt. Hur mycket jag har hunnit senaste timmen kan man räkna på tre händer. Matte är så jääävla segt, jag kan stirra på ett tal hur länge som helst utan att fatta och sen kolla på det ett tag senare och ba aha juste jag kan det här redan. Nåja, jag vill ju, som alla andra, ha åtmistone hyfsat bra betyg, så det måste göras.
 
Under morgondagen kommer schemat se ut så att jag har prov fram till ca 9.50 (jag har missat ett prov, så jag antar att jag gör det då och att det tar tid, så ja, till 9.50) och sedan ska vi se film. Schindlers list till och med, som hela nian på Manhem har varit och sett igår. De fick i alla fall se den på bio, jag måste dras med att sitta på hemska trästolar 3 timmar. Nåja, vi har ju lunch och så emellan och behöver inte se hela filmen direkt, så det ska nog gå. Nu mina kära vänner ska jag fortsätta min hopplösa uppgift att plugga och sen ska jag sova. Nattinatti i förväg hihi.