Reunion

 
Hej på er! Just nu sitter jag hos Albin och har inte mycket alls för mig. Om ett tag vet jag inte om jag ska ut och cykla med hans syskon eller inte, de surrade om det i alla fall.
 
I förrgår var jag också här, men for hem över natten för att hämta rena kläder osv. Passade även på att vara med Josse då, så vi for till Siknäs till hennes stuga en snabbis, jag skrämde mesiga hundar (hahah roligaste jag har gjort nånsin typ), sedan såg vi tv och efter det var klockan för mycket för min del, så jag promenerade hem och somnade ganska direkt.
 
Igår mina vänner hade jag en så JÄKLA BRA DAG!! För då fick jag ÄNTLIGEN träffa Ida och Casper igen efter 4 månader!! Vi for på Coop först, käkade wienerbröd och choklad,  sedan for Casper, så då gick jag och Ida omkring på stan innan vi gick ned till lekparken på strandängarna och busade på där. 16.40 åkte jag tillbaka till Nyborg med bussen och gjorde inte mycket mer den dagen. Somnade före 8.. Igen.. hahah
1
Alexandra - Lakeyours

Hej! Har nu en tävling på bloggen där du kan vinna ett presentkort på 199 kronor hos Designskins.se som är en hemsida där du kan designa egna skal/skins för din telefon, dator, skateboard, möbler, fordon och mycket annat. Så var gärna med och tävla, kram!